Kedves Testvéreim,
az alábbiakban küldöm az egyházközségünk által tervezett programok naptárát az idei évre, amelyekre nagy szeretettel hívunk minden kedves érdeklődőt és családját, hogy jelentkezzenek a pályázati felhívásokra és vegyenek részt a rendezvényeinken.
Célunk, hogy együtt jól érezzük magunkat, megismerjük a bennünk és másokban rejlő értékeket és ezáltal is szolgáljuk szeretett közösségünk további épülését.
Kérem, jegyezzék fel,  mentsék el a naptárukba.
Programnaptár:
1.
A Bartók Béla Unitárius Egyházközségünk irodalmi pályázatot hirdet amatőr és rendszeresen publikáló szerzők számára, melynek mottója: „vaskenyér” és annak kibontott témájában.
A pályázat beküldési határideje: 2024. március 31.
Ünnepélyes díjátadó: 2024. április 11., csütörtök 17 óra.
2.
A Bartók Béla Unitárius Egyházközség (továbbiakban: BBUE) gyermekrajz pályázatot hirdet minden Magyarországon és határainkon túl élő magyar gyermek számára a fent megfogalmazott mottó: „tiszta forrás” és annak kibontott témájában.
Beérkezési határidő: 2024. május 26.
Ünnepélyes díjátadó: Unitárius Családi Futó- és Gyaloglónap, 2024. június 1., szombat 10 óra.
Kiállításmegnyitó: Bartók Béla Unitárius Egyházközség Temploma, 2024. június 2., vasárnap 10:30 óra.
3.
  2024.június 1. szombat, 10:00 óra
A Bartók Béla Unitárius Egyházközség (továbbiakban: BBUE) hagyományteremtői szándékkal 2024 évben először meghirdeti az 1. Unitárius Családi Futó- és gyaloglónapot az Orczy-Park gyönyörűen felújított nyilvános közösségi terében.
4.
A Bartók Béla Unitárius Egyházközség (továbbiakban: BBUE) fotópályázatot hirdet amatőr és profi alkotók számára a fent megfogalmazott mottó: „béke” és annak kibontott témájában. Pályázhatnak – életkori és műfaji megkötés nélkül- hazai és határainkon túl élő alkotók színes vagy fekete-fehér digitális fényképeikkel.
Beérkezési határidő: 2024. augusztus 31.
Kiállításmegnyitó és ünnepélyes díjátadó: 2024. szeptember 14., szombat 17 óra az Ars Sacra keretében

Részletes információ: https://bbue.hu/wp-content/uploads/2024/01/BBUE-Fotopalyazat-20240914_vg.pdf 

Üdvözlettel és szeretettel,
Pintér Nóra Antónia programfelelős
Léta Sándor lelkész