Tegnap este ( június 29.-én) különleges eseménynek lehettünk tanúi: a Bartók Béla Unitárius Futókör első hivatalos versenyére került sor! Hatalmas köszönettel tartozunk Varga Lászlónak, Zombori György Zoltánnak, Tóth Izabellának, Jakab Júliának, Orbán Ernőnek, Zombori György Mózesnek, Köpe Ábelnek, Léta Juditnak és Orbán Emesének, hogy részt vett ezen az emlékezetes estén.
A 30 fokos hőség és a még forróbb aszfalt nem szegte kedvét a kilenc elszánt futónknak, akik összesen 58 kilométert teljesítettek a „30. Futóest a Hősök terén” rendezvényen. Ez a közösségi élmény felemelő volt mindannyiunk számára. Minden egyes lépés, minden egyes megtett méter egyházközségünk mezében megerősített minket abban, hogy ereink összeadódnak és a megfogyatkozó erőnk a közösségünk erejéből többszörösen újratöltekezik.
Külön köszönettel tartozunk mindazoknak, akik támogattak minket és hittek bennünk, akár a pálya széléről, akár otthonról szurkoltak! A közösség ereje és összetartása tette ezt az eseményt igazán különlegessé.
Szeretettel várjuk az újonnan csatlakozókat.
Könnyű lábakat kívánunk mindenkinek, Isten áldjon mindannyiunkat!
Üdvözlettel,
A Bartók Béla Unitárius Futókör